Een kijkje in de keuken

Buffetten kunnen op allerlei plaatsen worden gemaakt, maar een proffessionele werkomgeving draagt toch echt een steentje bij aan het eindresultaat. De keuken is voorzien van goede koel- en verwarmtechnieken waardoor we tijdens het bereiden van buffetten de gerechten optimaal kunnen bereiden en bewaren. Door de ruime bladen en oppervlakte om te koken kunnen we ook goed volume draaien voor grotere groepen, dit wordt mede mogelijk gemaakt door de verscheidenheid aan apparatuur.

Ook is hygiëne een belangrijk gegeven, door de proffesionele keuken en omgang van verscheidene producten dienen wij ons strikt te houden aan de gestelde kwaliteitsnormen. Versheid en kwaliteit staan bij ons voorop, de meeste producten die wij gebruiken komen op het laatste moment bij onze leveranciers vandaan om de beste smaak te bieden. De producten die we langer in de keuken houden bewaren we in ruime en goed gescheiden omgevingen.

'Alles moet kloppen', van het uitzoeken van de juiste producten tot het afleveren. Als een buffet de keuken verlaat dan vervoeren wij het met zorg, onze bus heeft de  faciliteiten om het op de juiste (gekoelde) temperatuur op locatie te krijgen, ook al is het hartje zomer.

Neem hieronder een kijkje in de keuken.

Bezig met laden